Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN HAYAT KURTARAN ÖNLEM

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN HAYAT KURTARAN ÖNLEM

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN HAYAT KURTARAN ÖNLEM

CEYHAN BELEDIYESI’NDEN HAYAT KURTARAN ÖNLEM

 

Ceyhan Belediyesi,  mobese kameralarinin ve yaya geçitlerinin görüs açisini kapatarak kazalara sebebiyet veren agaçlari budamak için Ceyhan genelinden büyük bir çalisma baslatti.

 

31 merkez ve 82 civar mahallede sürdürülen çalisma ile trafik kazalarinin önlenmesi hedefleniyor.

 

Ceyhan Belediyesi Baskani Kadir Aydar yollarin kesisme noktalarinda, yaya geçitlerinde ve tren yollarinin hemzemin geçitlerinde kazalara neden olan ve bakimi ihmal edilmis yüzlerce agaci budamak için Park Bahçe Müdürlügü ekiplerini seferber etti.

 

“ Bu Basit Bir Agaç Budama Isi Degil, Halkimizin Can Güvenligi Için Çalisiyoruz”

 

 Baslatilan kapsamli çalisma ile ilgili bilgi veren Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; “ Caddelerimizde, sokaklarimizda genis çapli bir çalisma baslattik. Okula giden çocuklarimizin güvenle okullarina gitmesi, sürücülerimizin hatalarini en aza indirgemek, kazalari ve can kayiplarini önlemek için cadde ve sokaklarimizdaki görüs alanini kapatan agaçlari Emniyet Müdürlügümüzle is birligi yaparak tespit ettik. Bu çalisma ile Ceyhan’in 112 mahallesinde yollari kapatan bütün agaçlar budanacak.  Destegi için Emniyet Müdürümüze ve destek veren herkese tesekkür ediyorum” dedi. 

 

Yapilan çalismalari tek tek yerinde kontrol eden Baskan Aydar; “ Biz hiçbir çalismayi laf olsun diye yapmiyoruz. Yaptigimiz çalismalarin hedefine ulasmasi bizim için çok önemli. Burada yaptigimiz basit bir agaç budama isi degil.  Biz halkimizin can güvenligi için çalisiyoruz. Budamasi ihmal edilen ve bir yolun görüs alanini kapatan bir agaç bir insanin canina mal olabilir. Bu nedenle ekiplerimiz tespit edilen alanlarda itina ile çalisiyor” diyerek çalismanin önemine vurgu yapti.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli